La Pobla del Duc presenta la Regina de Festes 2021 i la seua Cort d’Honor en una nit plena d’emocions

Reprodueix vídeo

Presentació Regina 2021 Pobla del Duc

Després de que el mal oratge fera desplaçar la presentació de la Regina 2021 en l’ordre d’acte del calendari festiu a La Pobla del Duc, finalment, el dimarts 30 d’agost, el Parc Carles Canut tornava a acollir una nit màgica en la que Vicky Ferrer quedaria presentada oficialment com a màxima representant de les Festes Patronals de la localitat junt a la seua Cort d’Honor.

Només uns dies després de la seua presentació, Marta Lattur i Sergio Moscardo tornaven a desfilar cap a l’escenari que els va veure convertir-se en Regina i President del 2020. I és que com saben, a causa de l’aturada per la pandèmia i l’absència de festes durant dos anys, aquest 2022 La Pobla del Duc ha decidit que els representats dels dies grans de la localitat foren les dues colles que es van quedar sense ser-ho.

Son 14 joves els Festers del 2021 el que van anar desfilant per la catifa que els portaria més a prop del seu somni.

De seguida va arribar el moment més esperat, el de la proclamació de la jove Vicky Ferrer com a Regina 2021, que va avançar a l’escenari, sense deixar de somriure en cap moment, acompanyada per l’alcalde de la Pobla del Duc, Vicent Gomar, qui a l’arribada a l’escenari li va imposar la banda representativa. Per la seua banda, el president del 2021, Salva Fabra rebria també la seua corresponent insígnia.

Dos reines per a un mateix poble més unit que mai, més generós que mai, més còmplice que mai.  La Regina del 2020, Marta Lattur, va ser l’encarregada de coronar la seua companya, la seua ja amiga Vicky Ferrer, la Regina del 2021. I acte seguit el cel esclatava de so i color.

Així queda la fotografia de les festes més esperades a la Pobla del Duc. Una imatge que no s’entén sense la Cort d’Honor i els seus acompanyants, que fan més gran si cap, la festa i la foto de família.

El president, Salva Fabra, i la ja Regina del 2021, Vicky Ferrer, van ser el següents en dirigir-se al poble amb unes sentides paraules per als seus familiars i festers.

Seguidament, farien aparició les Reines de les poblacions veïnes de Llutxent, Quatretonda i Benigànim que felicitarien les festes. Així com la Festera i el President que celebren el seu 25 aniversari del càrrec.

Empar, una antiga professora dels joves protagonistes de la nit va ser escollida pel mateixos com a mantenidora de l’acte.

L’alcalde també prenia el torn de paraula en un discurs on feia pales la resiliència d’un poble unit front les adversitats.

Com a mostra del bon treball realitzat per la regidora de festes, Casandra Garcia, president i regina la van obsequiar amb un detall. Així com també a Maica, Aleix i Laia, els menuts col·laboradors de la nit i als presentadors de l’acte.

La nit acabava amb l’Himne de la Comunitat Valenciana clausurant així l’acte de presentació de la Comissió de Festes 2021.

Presentació Regina 2021 Pobla del Duc

Comarcal.TV

Presentació Regina 2021 Pobla del Duc

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés