Presentat el cartell del GP de Motociclisme de la Comunitat Valenciana on pugnaran per la victòria molts pilots de la terra

Reprodueix vídeo

Presentat el cartell del GP de Motociclisme de la Comunitat Valenciana

El Circuit Ricardo Tormo celebra el Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana els dies 24, 25 i 26 de novembre de 2023. Com cada any el mundial de Moto GP arriba a Xest per a celebrar l’última carrera de l’any. Una carrera on es rodarà per un asfalt completament nou. I on es preu que torna a ser el Gran Premi amb major afluència de públic de totes les celebrades en la Península. Al vendre’s ja més del 85% de l’aforament. El que ahir es presentava era el cartell que enguany protagonitzen els tres pilots que lluiten pel Mundial de MotoGP. I que ha obtingut el 58% dels vots dels aficionats.

I en l’esportiu hi ha moltes possibilitats de què pilots valencians es coronen com campions.

La principal novetat d’enguany és la transformació de la Gala de Lliurament de Premi del diumenge per la nit en un concert multitudinari baix la denominació “MotoGB Beats”. Amb l’actuació d’Ana Mena front a més de 6.000 assistents.

Després del GP, el dilluns hi haurà test oficials de Moto 2 i Moto 3 i el dimarts de MototGP amb l’al·licient del debut de Marc Márquez amb la Ducati del Gresini Racing.

Aquesta presentació, que tenia lloc al Palau dels Catalá de Valeriola també participaren el vicepresident primer i conseller de Cultura i Esport, Vicente Barrera i la secretària autonòmica, Paula Añó.

El vicepresident també va assenyalar l’important esforç econòmic que realitza la Generalitat per recolzar l’esdeveniment esportiu i que és compensat per retorn econòmic i de visualització que suposa per a la Comunitat Valenciana.

Presentat el cartell del GP de Motociclisme de la Comunitat Valenciana

Comarcal.TV

Presentat el cartell del GP de Motociclisme de la Comunitat Valenciana

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés