Una testimoni del cas Alqueria admet haver rebut pressions de la part denunciant per declarar contra Jorge Rodríguez i la resta d’acusats

Reprodueix vídeo

Pressions al cas Alqueria

Un punt a favor per a les defenses. Així és com es pot resumir la jornada d’aquest dimarts del cas Alqueria després d’escoltar a una de les testimonis, la secretària de José Luis Pellicer, màxim responsable del departament jurídic d’Imelsa-Divalterra i un dels acusadors. Ella va confessar haver rebut pressions per part d’aquest per tan que declarara contra Jorge Rodríguez i la resta dels acusats. Al torn de declaracions, Yolanda Alonso, manifestava també que fins i tot va rebre instruccions d’allò que havia de dir per part de Pellicer. El moment fou interpretat per Rodríguez com la confirmació l’existència d’un complot tal i com secunda la portaveu de La Vall ens Uneix, Natàlia Enguix.

Altra declaració destacada ha estat la de la nº2 del departament de Recursos Humans de l’empresa pública, Irene Martínez, qui declarava que va ser una assessoria de Dret Laboral qui va redactar els contractes amb el coneixement del cap de Recursos Humans, dels Serveis Jurídics i de l’Auditor Intern.

A més a més, la tècnica jurídica responsable del Portal de Transparència de la Diputació confirmava davant l’autoritat judicial que els contractes en cap cas van estar “amagats”, sinó que es van publicar en aquest portal i en el web de Divalterra, estant per tant a l’abast de qualsevol persona els contractes, currículums i fins i tot les remuneracions dels directius de les 7 àrees creades després de la reestructuració d’IMELSA.

Rodríguez també destacava la importància d’aquestes declaracions al demostrar que no es va pretendre fer contractacions fora de la llei.

Pressions al cas Alqueria

Comarcal.TV

Pressions al cas Alqueria

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés