La Generalitat contempla un pressupost històric per a la sanitat valenciana i anuncia la creació de 995 noves places

Comparteix

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on facebook
Reprodueix vídeo

Pressupostos Sanitat 2023

Els pressupostos de la Generalitat destinaran a la sanitat valenciana en 2023 un total de 8.258 milions d’euros, el que suposa un increment del 5,36% i quasi 420 milions d’euros més respecte a l’any anterior. Gran part del pressupost es destinarà a millorar les infraestructures sanitàries i a dotar als centres del millor equipament tecnològic. A més es van a crear 995 places més que es sumaran a les 6.000 places estructurals que s’han previst enguany.

Del total de pressupost en inversió sanitària, 443 milions d’euros es destinen a la construcció i millora de les infraestructures per a impulsar el Pla Créixer Més i desenvolupar els plans d’Atenció Primària i de Salut Mental. Per a infraestructures en la província de València es van a destinar 208 milions d’euros, el 47,1% del total. Entre altres es portarà a terme el nou hospital d’Ontinyent i el centre Roís de Corella de Gandia i actuacions als centres de salut Oliva II i Xàtiva II.

A més altre aspecte a destacar és que els comptes de l’any que ve presten especial atenció a la dona.

Altre dels aspectes assistencials en el que es va a treballar és en la reducció de la llista d’espera quirúrgica. Per això ja s’han posat en marxa els equips de control de demora en tots els departaments. A més s’han iniciat tràmits perquè els pacients puguen operar-se en la sanitat privada si han d’esperar més de 60 dies.

Pressupostos Sanitat 2023

Comarcal.TV

Pressupostos Sanitat 2023

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés