Èxit de convocatòria del primer Motorfest a l’Alcúdia de Crespins amb exposició i compravenda de vehicles i un ventall d’activitats d’oci a l’Avinguda Corts Valencianes

Reprodueix vídeo

Primer Motorfest a l’Alcúdia de Crespins

El passat dissabte, 4 de febrer, l’avinguda Cort Valencianes de l’Alcúdia de Crespins va acollir la primera edició del Motorfest, un esdeveniment automobilístic organitzat pel club Tramos Valencianos amb la col·laboració de les Regidories d’Esports i Promoció Econòmica.

I així va ser, incessant el degoteig de visitant que des de les 9 del matí i fins les 6 de la vesprada, va passar per la festa del motor en la qual es van exposar cotxes de diferents categories (clàssics, europeus, americans…) així com models de compravenda de JP Good Cars i estands de diferents patrocinadors relacionats amb el món del motor, entre d’altres.

Al mig dia es va elaborar una paella gegant i després la festa va continuar amb el  Dj Coqui Selection. Per al regidor de Promoció Econòmica i Comerç, Pedro Garcia, aquest primer esdeveniment pretén ser “l’avantsala de pròximes edicions”.

El club Tramos Valencianos és un club dedicat als amants del motor fundat en el 2015 i que al costat del club automobilístic Meetanddrift. Componen uns dels millors grups de València, la filosofia dels quals consisteix a gaudir dels cotxes amb una conducció responsable.

Primer Motorfest a l’Alcúdia de Crespins

Comarcal.TV

Primer Motorfest a l’Alcúdia de Crespins

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés