Els socialistes de Xàtiva presenten el seu programa de vora 200 propostes als 32 actes programats en campanya

Reprodueix vídeo

Programa de 200 propostes dels socialistes de Xàtiva

La tradicional pegada de cartells donava el tret d’eixida a una intensa campanya al cas dels socialistes xativins ja que en 15 dies celebren 32 actes per donar a conèixer a la ciutadania el seu programa que sota el lema “Sempre Xàtiva” vol donar continuïtat al progrés de la ciutat. L’agenda inclou 5 micromítings en barris de la ciutat, visites i eixides com la realitzada ahir a les pedanies.

Per arribar a les propostes per als propers quatre anys, l’actual alcalde i candidat Roger Cerdà va primer defensar la gestió portada a terme en aquestes dues legislatures; la primera dedicada a fer front al deute econòmic de més del 100% del pressupost, rebaixat actualment al 30% i el deute reputacional; ja a partir del 2019 i malgrat fer front a la pandèmia es consolidaren les grans inversions com el CEE Pla de la Mesquita, ampliació del pavelló o de l’IES Josep de Ribera al que es sumen altres projectes ja pressupostats.

Per aquesta nova etapa que s’obri els socialistes aposten per una ciutat més amable, accessible i verda.

A tot açò es suma l’arribada de fons europeus Next Generation que ja han concedit 3 projecte a la ciutat per valor de 5,6 milions d’euros. Tot un repàs al que s’ha fet, s’està fent i es farà si la ciutadania confia en aquesta força per continuar governant.

Un programa, de vora 200 propostes, que ha comptat per a la seua redacció amb un comitè format per 100 persones externes al model socialistes. Així es troben representades més de 60 associacions i que ha necessitat de 12 reunions per a recaptar totes les propostes.

A més tota la informació i tot el material de campanya inclús per a descàrrega el podem trobar al web www.semprexativa.com

Comarcal.TV

Programa de 200 propostes dels socialistes de Xàtiva

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés