Projecte Gandia ompli la plaça Loreto en l’acte de presentació de candidatura encapçalada per Josep Alandete

Reprodueix vídeo

Projecte Gandia ompli la plaça Loreto

Projecte Gandia va presentar en la vesprada del dissabte, en la plaça Loreto la seua candidatura per a les eleccions municipals del 28 de maig amb gran expectació i assistència, llista liderada per qui fins fa uns dies era el vici-alcalde de la ciutat Josep Alandete, seguit del líder dels Verds, Joan Francesc Peris. El candidat a l’alcaldia, va assenyalar que Projecte Gandia és una candidatura “transversal” i que genera il·lusió que sorgeix d’un procés profundament democràtic.

Una llista plena de persones que volen treballar per a continuar construint una ciutat amable.

Alandete també va anunciar algunes de les mesures que aplicaria si aconsegueix entrar al govern local, entre elles la redacció d’un nou Pla General d’Ordenació Urbana.

Un acte molt participatiu que demostra que Projecte Gandia és ja una realitat política que anirà creixent. Ampliant fins el 28 de maig i on tots els intervinents es mostraren convençuts de que donaran la sorpresa.

A més l’acte va estar conduit pels membres de la candidatura Laura Morant i Xavier Tarrasó. Finalment amb un piscolabis servit en la plaça de l’Escola Pia, on Projecte Gandia ha muntat la seua seu electoral.

Projecte Gandia ompli la plaça Loreto

Comarcal.TV

Projecte Gandia ompli la plaça Loreto

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés