Prop de 400 escolars d’Ontinyent gaudeixen de l’Escola d’Estiu posada en marxa per l’Ajuntament

Reprodueix vídeo

Prop de 400 escolars d’Ontinyent gaudeixen de l’Escola d’Estiu

Prop de 400 xiquets, xiquetes i joves de 2 a 16 anys estan gaudint estos dies de les activitats de l’Escola d’Estiu Municipal. Posada en marxa per l’Ajuntament per ajudar a conciliar la vida familiar i laboral de les famílies de la ciutat. L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, i la regidora d’Igualtat, Paula Soler, visitaven aquest dimecres al col·legi Vicent Gironés les activitats que es duen a terme en aquest centre. I que també es desenvolupen en els col·legis Lluis Vives i La Solana, així com l’Espai Jove.

Aquesta iniciativa, que compta també amb la col·laboració de la regidoria de Joventut, està inclosa dins del “pla Corresponsables”. Que subvenciona el Ministeri d’Igualtat amb 115.000 euros. Tot i que el cost de l’activitat per alumne és de prop de 300 euros, els pares i mares sols han de pagar 40, amb descomptes de fins al 75% d’esta quantitat per a famílies amb més d’una alumna o alumne inscrit, i l’exempció total de pagament per a xiquets i xiquetes de famílies ateses pels serveis socials municipals.

Cal assenyalar que els xiquets i xiquetes amb necessitats especials disposen d’atenció específica per part dels monitors.

Prop de 400 escolars d’Ontinyent gaudeixen de l’Escola d’Estiu

Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés