Les propostes en cultura i patrimoni centren l’acte d’Ontinyent ens Uneix amb l’acompanyament de la música de Pep Gimeno “Botifarra”

Reprodueix vídeo

Propostes cultura i patrimoni centren l’acte d’Ontinyent ens Uneix

Ontinyent ens Uneix ha desgranat aquest dimecres el seu programa electoral en matèria de cultura i patrimoni en un acte que ha omplert de públic la cèntrica plaça de la Coronació. I com es parlava de cultura es va convidar al màxim exponent de la música tradicional valenciana com és el cantaor xativí Pep Gimeno “Botifarra” amb una actuació que va servir com fil conductor.

“Botifarra” va fer reviure als presents les nostres tradicions amb un tast de cançons del seu últim disc Ja ve l’aire! i peces de la Vall d’Albaida. A més el cantaor ja havia participat en un acte de campanya en les anteriors eleccions i va rebre nombroses mostres d’afecte.

Les propostes d’Ontinyent Ens Uneix en matèria cultural aglutinen la creació d’una nova pàgina web “Tot Ontinyent” per conèixer tota la programació municipal, d’associacions i de museus; l’establiment d’un descompte especial per a joves i majors per a incentivar l’assistència al teatre; el manteniment de portar la cultura a tots els barris amb iniciatives com Cultura de Barri o el Festival de Primavera i la recerca de nous espais escènics urbans.

Finalment Raúl Mollà va posar en valor l’esforç realitzat pel govern d’Ontinyent en la recuperació del patrimoni. Així projectes com l’esmena dels danys estructurals i estètics que presentava el Pont Vell amb una inversió de 600.000 euros. A més la restauració de la muralla, de 2,5 milions, 1 d’ells aportat pel Govern d’Espanya. Les ajudes en rehabilitació d’habitatges, la creació d’espais per revitalitzar els barris com serà el Centre Intergeneracional del Delme. La modificació del Pla Especial de Reforma Interior de la Vila que desbloqueja el projecte de regeneració i creació de 12 noves vivendes.

Propostes cultura i patrimoni centren l’acte d’Ontinyent ens Uneix

Comarcal.TV

Propostes cultura i patrimoni centren l’acte d’Ontinyent ens Uneix

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés