334 ciclistes participen en la I edició del Benigànim Bike Desafio Vall d’Albaida que va visitar 19 pobles de la comarca

Reprodueix vídeo

Prova BTT per tota la Vall

El I Benigànim Bike Desafio Vall d’Albaida s’ha saldat amb gran èxit. 334 ciclistes van participar en aquesta prova BTT instaurada pel club Dimonis del Ganxo que es va dividir en un Gran Fons de 102 quilòmetres i un desnivell positiu de 2600 i un Mig Fons de 73 quilòmetres i 1600 positius.

Ha resultat un prova molt ben organitzada i molt recomanables per tindre baixa dificultat tècnica i per la bellesa dels seus paratges i paisatges.

Una primera edició que ha sigut una realitat gràcies al recolzament de diferents institucions: Generalitat Valenciana, Federació Valencia de Ciclisme; Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida i com no, l’Ajuntament de Benigànim.

Abans de l’eixida, el club va voler reconèixer a esportistes i directius que els acompanyaren el passat diumenge en aquesta gran aventura.

Ací estava la ciclista professional Alba Teruel, nascuda a Benigànim que ha participat al Giro d’Itàlia, al Tour de França així com en el mundial de ruta i campiona autonòmica en ruta 2022; Fernando Benavent, de Quatretonda i flamant campió d’Espanya 2022 de BTT en categoria Màster 30 i amb una relació directa amb el club ja que ha estat com monitor en l’escola de ciclisme.

Fernando fou a més el guanyador del Gran Fons amb un temps de 4:16:06

La Federació Valenciana de Ciclisme, Amadeo Olmos, qui fou homenatjat atorgant-li aquesta placa.

També va haver lloc per a un moment solidari amb l’entrega d’un xec per la quantitat recollida d’1 euros per participant, un total de 334 euros destinats a l’organització Caza Rettos per la iniciativa “Los mejores guerreros” en benefici d’Imma Boscà, per al seu tractament i recuperació.

Destacar que Imma ha sigut recentment la primera dona en cadira de rodes en guanyar un ultratrail.

Per últim a la prova de Mig Fons el primer en arribar fou Alén Gomar del club Dr. Bike 2:52:32.

Prova BTT per tota la Vall

Comarcal.TV

Prova BTT per tota la Vall

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés