PSPV-PSOE i Xàtiva Unida signen el Pacte de l’Almodí

Reprodueix vídeo

PSPV-PSOE i Xàtiva Unida signen el Pacte de l’Almodí

Aquest divendres s’ha ratificat al Museu del’Almodí l’acord per al govern de la ciutat de Xàtiva durant els propers quatre anys, subscrit pel PSPV-PSOE i per Xàtiva Unida i amb el qual Roger Cerdà serà investit alcalde per a la legislatura 2023-2027 mentre que Amor Amorós ostentarà el càrrec de primera tinenta d’alcalde.

El nou executiu s’autodefinex com un govern de progrés, de la resistència i de la reivindicació.

En l’acord, ambdues formacions es comprometen a treballar en equip integrant als respresentants d’ambdós partits polítics, amb la constitució de tres àrees de coordinació de les quals, dues estaran encapçalades per regidors del PSPV-PSOE i una altra per un regidor de Xàtiva Unida.

A més  com a filosofia de treball l’equip de govern mantindrà una agenda de reunions periòdiques per tal de col·laborar en l’acció de govern.

Pel que fa als pilars del Pacte de l’Almodí presta especial atenció a la pacificació del trànsit i la millora dels entorns urbans. L’accessibilitat en espais públics i al conjunt de la ciutat, la renovació integral de la xarxa de distribució d’aigual, la recuperació d’edificis patrimonials. La dotació de serveis públics, la posada en valor de la cultura, el patrimoni història i natural, la regeneració del nucli antic. La implementació de millores en les instal·lacions esportives i parcs infantils.

PSPV-PSOE i Xàtiva Unida signen el Pacte de l’Almodí

Comarcal.TV

PSPV-PSOE i Xàtiva Unida signen el Pacte de l’Almodí

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés