Publicada a la Plataforma de Contractació la licitació per a la redacció del projecte de rehabilitació integral de l’Ajuntament de Xàtiva

Reprodueix vídeo

Licitació redacció projecte modernització Ajuntament de Xàtiva

La Plataforma de Contractació del Sector Públic ha publicat aquest dilluns la licitació del servei per a la redacció del projecte bàsic i d’execució. També de direcció d’obres, coordinació de seguretat i salut i direcció de l’obra per a la rehabilitació del l’Ajuntament de Xàtiva. El pressupost ascendeix a 362.850,09 euros.

La intervenció està emmarcada en el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència i finançat per la Unió Europea a través dels fons Next Generation. El pressupost total de l’actuació ascendeix a la quantitat de 3,69 milions d’euros. D’ells, 2,85 estaran subvencionats pel programa d’impuls a la rehabilitació d’edificis públics (PIREP), mentre que la resta correrà a càrrec de l’Ajuntament.

Aquesta intervenció suposarà la rehabilitació integral de la Casa de la Ciutat per millorar l’accessibilitat i l’eficiència energètica de l’edifici

En concret es pensa en una una reducció del 82% del consum d’energia primària no renovable. Es plantegen actuacions de millora de l’eficiència tèrmica de les instal·lacions com intercanviadors de calor. Li seguirà un sistema de clima d’alta eficiència i l’ús d’energia solar com a principal font d’energia, instal·lant pèrgoles fotovoltaiques. També es contempla la substitució de la màquina hidràulica de l’ascensor per una elèctrica i lluminàries LED de baix consum.

Entre les accions enfocades a millorar l’accessibilitat es troben la modificació de rampes i la instal·lació d’una cabina accessible. Alhora la millora de la senyalització ètica i la millora de l’habitabilitat enfocada a la seguretat contra incendis, la millora davant el soroll, la instal·lació de falsos sostres acústics i el confort lumínic.

Cal destacar que el projecte per a aquesta rehabilitació, redactat per l’estudi d’arquitectura valencià Epigram, i amb personal vinculat a Xàtiva, va aconseguir la 91 posició d’un total de 699 projectes presentats en tot l’estat espanyol, dels quals sols han resultat beneficiats els 181 primers. Les ofertes per es podran presentar fins al proper 2 d’abril i el termini d’execució d’aquest servei serà de quatre mesos a partir de l’adjudicació del mateix.

Licitació redacció projecte modernització Ajuntament de Xàtiva

Comarcal.TV

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés