El Pump Track de La Pobla del Duc es posa en marxa amb una prova del circuit organitzada per l’Ajuntament en col·laboració de l’escola de BMX d’Ontinyent i el club d’Alcoi

Reprodueix vídeo

Pump Track La Pobla del Duc

El divendres, 30 de setembre, La Pobla del Duc entrenava el seu Pump Track. Ho feia amb una prova del circuit organitzada per l` Ajuntament amb la col·laboració d’escola de BMX d’Ontinyent i el club BMX d’Alcoi.

Amb la posada en marxa d’aquest circuit, La Pobla del Duc suma un nou equipament esportiu a l’aire lliure en una parcel·la de titularitat municipal al costat de les instal·lacions esportives actuals. Una pista d’habilitats per a bicis, patinets i monopatins que presenta diferents canvis de rasant, revolts i salts, una modalitat de ciclisme pensada perquè els usuaris demostren la seua destresa sobre rodes i que a més permetrà realitzar proves esportives amb els millors esportistes d’aquesta especialitat.

El “Pump Track” és una modalitat esportiva les primeres pistes de la qual es van construir a Austràlia i els Estats Units fa quasi 25 anys, i que des de llavors s’ha expandit per tot el món. El de La Pobla del Duc és un circuit que es pot recórrer completament sobre rodes impulsades mitjançant la inèrcia adquirida en salts.

El circuit es construeix amb llastos compactats sobre les quals es disposa una capa d’aglomerat asfàltic amb una terminació de “slurry”. El seu traçat és l’adequat per a desenvolupar els diferents esports d’inèrcia als quals va destinat.

En la prova d’inauguració del circuit, els locals Eric i Arnau també eixiren exitosos i tots els participants gaudiren d’aquesta nova infraestructura.

També les obres les Pump Track de La Pobla del Duc van arrancar a mitjan mes de juliol de la mà de l’empresa AA Aitana.

Comarcal.TV

Pump Track de La Pobla del Duc

 

 

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés