Quatre obres competeixen en la final del V Concurs de Pasdobles Fernando Tormo d’Albaida que interpretarà la Unió Musical l’Aranya el 30 de setembre

Reprodueix vídeo

Quatre obres en la final del V Concurs de Pasdobles Fernando Tormo d’Albaida

Una vegada finalitzat el termini de presentació de les obres per a la cinquena edició del Concurs de Composició de pasdobles Fernando Tormo Ibáñez, promogut per la Unió Musical l’Aranya d’Albaida, el jurat tècnic format per quatre personalitats de reconegut prestigi i solvència musical professional, ha valorat principalment l’acompliment de tots els punts especificats en les bases reguladores d’aquesta edició 2023, l’originalitat i la qualitat de les obres i també l’adequada classificació de ‘pasdoble dianer’, que encaixen amb l’estil de Fernando Tormo, així com la seua idoneïtat per a les desfilades al carrer.

Són quatre les obres que competiran pel gran premi en la final del certamen: “Cento anni”, “Ja baixen”, “Mel de romer” i “La Font”. Les peces seran interpretades per la Unió Musical d’Albaida l’Aranya en el concert i acte de lliurament de premis que tindrà lloc el dia 30 de setembre de 2023.

Els autors/se de les obres finalistes haurien de ser presents en el concert i acte de lliurament de premis. En cas de no poder assistir per causa degudament justificada, podran autoritzar un representant per a recollir els possibles premis atorgats, si és el cas. El primer premi del concurs de composició de pasdobles està dotat amb 1.500 euros i serà atorgat pel jurat tècnic, si així ho estima oportú. Al final del certamen, per votació del públic assistent al concert també es concedirà un Accèssit, dotat amb 500 euros.

Quatre obres en la final del V Concurs de Pasdobles Fernando Tormo d’Albaida

Comarcal.TV

Quatre obres en la final del V Concurs de Pasdobles Fernando Tormo d'Albaida

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés