Ramón Vidal: “Sóc i seré l’alcalde de tots”

Reprodueix vídeo

Ramón Vidal: “Sóc i seré l’alcalde de tots”

Ramón Vidal, el candidat del Partit Popular a l’alcadia de l’Olleria, ha estat el més votat en les últimes eleccions municipals, revalidant així la majoria absoluta dels comicis de 2019. «Hem treballat per a tots». Ramón Vidal ha aconseguit un resultat històric i és un dels candidats més votats.

A més la llista popular ha recaptat el 70,89% dels sufragis en les eleccions del 28M, un dels millors resultats en la Comunitat Valenciana. Mai abans el PP havia arrossegat tant de suport en la localitat.
«Estic molt content d’haver sigut l’alcalde de tots de totes les sensibilitats: ens han votat totes les maneres de pensar.

Per tant si d’alguna cosa podem estar contents és que hem aparcat les sigles polítiques i hem treballat per a tots i totes, això és el més important i el que s’ha demostrat», afirma el primer edil que sempre ha posat les persones per davant de la ideologia.

Amb Vidal, hem repassat la gestió i els projectes més important que han marcat la passada legislatura a l’Olleria i els objectius de futur que passen – segons ha expressat l’alcalde en funcions- per seguir la línia de treball ja encetada i seguir a peu de carrer escoltant les necessitats del veïnat i treballant sense descans per a seguir sent “l’alcalde de tots”.

Ramón Vidal: “Sóc i seré l’alcalde de tots”

Comarcal.TV

Ramón Vidal Sóc i seré l’alcalde de tots

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés