Reial Saragossa, primer rival de l’Atzeneta en la Copa del Rei

Reprodueix vídeo

El Saragossa rival de Copa de l’Atzeneta

Es va fer esperar ja que aquesta fou l’última bola de 3ª treta al sorteig que va tenir lloc al saló Luis Aragonés en las Rozas, en la seu de la Federació Espanyola. I amb molta alegria s’ha viscut en Atzeneta, al camp del Regit, que el seu rival de la Copa del Rei seria el Saragossa.

I és que aquest equip és motiu d’orgull per a tot el poble ja que als últims anys s’ha codejat amb els millors clubs de la Comunitat Valenciana inclús de categoria nacional i ara jugarà el primer partit de la seua història en la Copa del Rei contra el Reial Saragossa.

En la temporada 2016/17, l’Atzeneta UE gràcies a una injecció econòmica del Grup Ubesol va donar un pas més pujant a Tercera. Al 2019/20 es va incorporar l’ex-internacional David Albelda com entrenador. En l’any de la pandèmia va aconseguir l’ascens a Segona B, tot un assoliment per a una localitat tan menuda.

A la temporada següent, amb la tercera categoria del futbol nacional reestructurada per la pandèmia, l’Atzeneta va descendir a Tercera Divisió. (play off Atzeneta) L’any passat jugaria els play-off però no va aconseguir l’ascens. Enguany ja començat fort i és líder de la categoria. Es tracta per tant d’un equip, plenament assentat entre els millors de la Tercera Divisió valenciana que ara mesurarà forces contra un històric com és el Saragossa.

El Saragossa rival de Copa de l’Atzeneta

Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés