Ontinyent avança en la remodelació integral del carrer Sant Antoni amb la creació d’una nova plaça

Reprodueix vídeo

Remodelació Sant Antoni d’Ontinyent

D’aquestes imatges corresponents al mes de maig a aquestes gravades aquest mateix dijous han passat 3 mesos.Una obra molt important que suposa 1,2 milions dels 5 que es contemplen dins del programa EDUSI que s’executa en la ciutat confinançat amb fons Feder de la Unió Europea. L’obra fou, a més sol·licitada per la ciutadania al procés “Ontinyent Participa”.

Del projecte destaca la creació d’una nova plaça i zona d’esbarjo per a la ciutadania. La nova plaça manté el carril dret de circulació, creant un nou espai on, com veiem, manté la font existent datada el 1893,  Tanmateix s’està renovant el subministrament d’aigua, clavegueram i aprofitaran per a instal·lar gas ciutat i telecomunicacions.

Les obres inclouen tres fases; la primera, pràcticament executada comprèn l’espai més ample del carrer, entre l’avinguda Dos de Maig i carrers Capellans. La segona, ja iniciada engloba el tram entre Capellans, Santa Faç i Aurora. La tercera i última, que arrancarà en la tardor, comprèn des del carrer Aurora fins la Plaça de la Coronació. El conjunt d’aquesta remodelació integral estarà finalitzada abans de la celebració de les festes del barri, en gener del 2023.

Remodelació Sant Antoni d’Ontinyent

Comarcal.TV

Remodelació Sant Antoni d'Ontinyent

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés