Els pressupostos de la Generalitat inclouen una partida de 560.000 euros per a la millora de la xarxa d’aigües en la Pobla del Duc

Reprodueix vídeo

Renovació xarxa aigua Pobla del Duc

Els pressupostos de la Generalitat Valenciana han inclòs una important partida que ascendeix a 560.000 euros per a la millora de la xarxa d’aigua potable i l’assegurament del subministrament a la Pobla del Duc que serà gestionada per la Direcció General de l’Aigua.

Aquesta xifra històrica ha sigut el resultat dels treballs que l’ajuntament de la Pobla del Duc inicià amb els governs del PSPV de la població.

I és que moltes han sigut les actuacions del consistori en la millora integral de la xarxa d’aigües que han fet possible l’aprovació. Aquesta partida com la construcció d’una planta depuradora per a aigües residuals que la Generalitat finançava amb 2,5 milions d’euros.

La millora del dipòsit de la Penyeta on la Conselleria d’Agricultura ha invertit quasi 34.000 euros ja que aquesta instal·lació comptava amb trenta anys d’antiguitat o els 46.000 euros destinats a la instal·lació de comptadors d’aigua intel·ligents per a la presa de lectura a distancia; uns dispositius que ajuden a gestionar el servei al temps que minimitzen les possibles fugues.

Renovació xarxa aigua Pobla del Duc

Comarcal.TV

Renovació xarxa aigua Pobla del Duc

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés