Joan Sanchis cessa com a regidor i diputat per a centrar-e en la consolidació i expansió de Ens Uneix

Reprodueix vídeo

Renúncia de Joan Sanchis

El regidor coordinador de l’àrea de Territori de l’Ajuntament d’Ontinyent, segon tinent d’alcalde i diputat provincial per la Vall Ens Uneix a la Diputació de València, Joan Sanchis, ha anunciat el seu cessament voluntari de tots aquests càrrecs per a centrar-se en el treball orgànic dins del seu partit i recuperar la seua trajectòria professional al marge de la política.

Per a Sanchis aquesta és una decisió que posa fi en l’Ajuntament a un període de 4 anys en l’oposició i 12 en el govern.

La renúncia de Sanchis ve acompanyada d’una remodelació al govern d’Ontinyent, que de 6 àrees passa a tenir 5.

Quant a les delegacions genèriques, Territori passa a ser gestionada per Óscar Borrell; Esports per Ferran Gandia i s’incorpora com a nou regidor a l’Ajuntament José Antonio Calabuig Oviedo, qui s’encarregarà de la delegació de Biblioteca, Publicacions, Museus i Casa de Cultura. En la Diputació, passa a ser diputada Natàlia Enguix i el càrrec d’assessor serà per a Àlex Borrell.

Després de presentar Sanchis la seua renúncia, el Ple Municipal ha pres coneixement formal hui dijous i demà divendres s’assignaran les noves delegacions.

Renúncia de Joan Sanchis

Comarcal.TV

Renúncia de Joan Sanchis

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés