Ximo Puig destaca l’acord amb els agents socials entorn als pressupostos del 2023 que reforcen l’estat de benestar i promouen la transformació econòmica

Reprodueix vídeo

Reunió amb sindicats

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha destacat l’acord aconseguit amb es agents socials entorn a uns Pressupostos de la Generalitat per a 2023 que reforcen l’estat de benestar i promouen la transformació econòmica de la Comunitat Valenciana. Així ho ha indicat després d’una reunió amb el secretari general d’UGT-PV, la secretària de CCOO-PV i el president de la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana, Salvador Navarro, on s’ha analitzat el contingut dels comptes i a la que ha assistit també el conseller d’Hisenda, Arcadi Espanya. I és que el diàleg, per a Puig, és una senya d’identitat del Consell.

Des d’UGT també s’ha destacat la reforma fiscal que baixa els impostos a 1,3 milions de contribuents amb rendes mitjanes i baixes; en concret a les rendes inferiors a 60.000 euros.

 Els pressupostos destinen més d’un 83% de forma directa a despesa social i incrementa les partides de les conselleries més implicades en la creació d’ocupació.

 Al final les grans línies son la lluita contra els efectes de la crisi provocada per la inflació, el recolzament als sectors productius.

A més reforç dels serveis públics fonamentals, que superen la mitjana espanyola d’inversió per habitant.

Reunió amb sindicats

Comarcal.TV

Reunió amb sindicats

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés