Roger Cerdà encapçala la candidatura socialista a Xàtiva

Reprodueix vídeo

Roger Cerdà encapçala la candidatura socialista a Xàtiva

Més de 350 persones acompanyaren a Roger Cerdà en l’acte de presentació de la candidatura socialista a les eleccions municipals de Xàtiva, que va tindre lloc al pati de la Casa de Cultura.  Una candidatura formada per una llista de gent jove i de gen amb més experiència que van a deixar-se la pell per Xàtiva.

Una llista, de 24 integrants, on Xelo Angulo ocupa la segona posició i  Ignacio Reig el tercer lloc.

Del número 4 a l’11 trobem a  Raquel Caballero; Lena Baraza; María Bletrán;  Vicent Lluch;  Pedro Aldavero;  Mari Carmen Jachán; Rafael Penadés i José Vicent Benavent.

El secretari d’organització del partit també va demanar el vot per evitar tornar a un passat de corrupció.

La intervenció central de l’acte corregué a càrrec de Roger Cerdà qui va iniciar el discurs recordant el principal de l’actual etapa socialista a l’Ajuntament el 2015 i com van haver de fer front al greu deute econòmic i reputacional amb què es van trobar.

Segons Cerdà, en la segona legislatura, malgrat haver hagut de fer front a la pandèmia, es consolidaren les grans inversions.  Recuperació de Santa Clara per al Centre Raimon i per al nou Palau de Justícia i projectes com els bons de comerç.

L’alcalde també va avançar algunes de les propostes socialistes que s’inclouran al programa electoral.  Creació del primer hotel escola de la Comunitat Valenciana al hotel Murta.

A més altre projecte és la construcció d’una nova residència per a persones majors.

L’acte, conduït per Raquel Ferrero va comptar amb intèrpret de llengua de signes i l’ amenització del grup musical Trio Triat.

Roger Cerdà encapçala la candidatura socialista a Xàtiva

Comarcal.TV

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés