El socialista Roger Cerdà és investit de nou alcalde de Xàtiva amb el recolzament de Xàtiva Unida

Reprodueix vídeo

Roger Cerdà és investit de nou alcalde de Xàtiva

El socialista Roger Cerdà ha sigut investit alcalde de Xàtiva durant el plenari de presa de possesió de la nova coproració municipal amb els vots favorables de la seua formació i els de Xàtiva Unica, obtenint un total de 12 recolzaments, el que equival a la majoria absoluta. Serà la tercera legislatura consecutiva en què Cerdà ostentarà la màxima representació municipal, després d’arribar al govern l’any 2015 i revalidar el càrrec en 2019.

L’alcalde electe ha agraït el recolzament de Xàtiva Unida amb especials paraules per a la candidata, Amor Amoróes per demostrar una gran generositat en tot el procés.

En la seua intervenció, Cerdà també ha donat la benvinguda a les noves incorporacions. Són en concret nou les persones que al plenari han jurat o promès el seu càrrec com nous regidors o regidores municipals. Són Vicent Lluch del PSPV-PSOE, Ana Díez, Sonia Pla, Vicente Boluda, David Otra, Inmaculada Signes i Emilio Prats, del PP; Susana Gomar de Xàtiva Unida i Francisco Suárez, de VOX.

Així l’alcalde de Xàtiva ha repassat la gestió de l’anterior equip de govern, destacant un ajuntament sanejat i amb recursos suficients. També ha alertat de l’auge de la dreta i ultradeta a nivell autonòmic, motiu pel qual reivindicarà davant el proper govern els compomisos i inversions per a la ciutat.

D’altra banda els regidors i regidores que repteixen en el càrrec. Roger Cerdà, Xelo Angulo, Ignacio Reig, Raquel Caballero, Lena Baraza, Maria Beltrán i Pedro Aldavero pel PSPV-PSOE. Marcos Sanchis i Eduardo Llopis pel Partit Poular i Amor Amorós, Alfred Boluda i  Héctor Cuenca per Xàtiva Unida.

Roger Cerdà és investit de nou alcalde de Xàtiva

Comarcal.TV

Roger Cerdà és investit de nou alcalde de Xàtiva

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés