Roger Cerdà serà el diputat socialista per partit judicial de Xàtiva en la institució provincial

Reprodueix vídeo

Roger Cerdà serà el diputat en la institució provincial

La Comissió Executiva Provincial del PSPV-PSOE aprovava aquest dimecres la proposta de diputats que formaran el grup socialista de la Diputació de València encapçalada pel secretari general del PSPV i candidat socialista a presidir la corporació Carlos Fernández Bielsa. Dins d’aquesta llista trobem a Roger Cerdà, l’alcalde en funcions de Xàtiva que ocuparà la plaça corresponent pel partit judicial de Xàtiva, que abasta els municipis de les comarques de la Costera i la Canal i part de la Vall d’Albaida i la Ribera Alta.

Els socialistes de la Costera i la Canal es reunia en sessió extraordinària per a proposar al seu representant en la Diputació, aprovada per unanimitat. A més de Roger Cerdà com titular es compta amb Roberto Granero, Mariví Talón, de Xella i Nuria Mengual, alcaldessa de Bicorp com suplents.

A més Roger Cerdà ha agraït el recolzament unànime dels seus companys i ha mostrat la seua confiança en què el PSPV. La seua presència en la institució provincial arriba en un moment on la Generalitat, les altres dues diputacions i els ajuntaments de les capitals estaran governades pel PP. Efectivament per a ell significa un repte important. Així  seguir defensant i reivindicant les inversions previstes en educació, sanitat i justícia en Xàtiva i la resta de comarca i que estan en perill.

Roger Cerdà serà el diputat en la institució provincial

Comarcal.TV

Roger Cerdà serà el diputat en la institució provincial

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés