L’Olleria recapta més de 14.500 euros a la Run Càncer 2022 i es converteix en el poble més solidari de la Comunitat Valenciana

Reprodueix vídeo

Run Càncer l’Olleria 2022

L’Olleria va celebrar el dissabte passat, 1 d’octubre, un dels actes esportius més multitudinaris de l’any. La Run Càncer l’Olleria 2022 ha recaptat 14.628 euros gràcies als seus 3657 participants. D’aquesta forma l’Olleria s’ha convertit en el poble més solidari de la Comunitat Valenciana en el que va de 2022 per davant de municipis amb un gran nombre d’habitants com Xàtiva i Torrent. A més, amb aquesta xifra, l’Olleria ha contribuït en la suma de més de 27.000 euros en total que Run Càncer València va aconseguir recaptar al llarg del passat cap de setmana.

La recaptació ha sigut possible gràcies al constant treball que  l’Associació Contra el Càncer l’Olleria ha estat fent durant tot el mes de setembre.

A més RunCàncer València és el circuit de marxes i carreres solidàries més gran d’Europa.

Per tant 190.000 euros als que s’han de sumar els més de 27.000 euros del cap de setmana.

Uns diners que es destinen de forma íntegra a finançar les beques predoctorals que posa en marxa l’Associació Contra el Càncer en València cada any.

Una proposta de l’Associació contra el càncer de l’Olleria que ha estat aprovada per unanimitat de tots els grups al plenari i que ha declarat “espais sense fum” el parc del Beat Pare Ferreres i en l’Heretat del Salido.

Run Càncer l’Olleria 2022

Comarcal.TV

Run Càncer l'Olleria 2022

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés