Sanitat licita la redacció del projecte per a la construcció del nou centre de salut “Cecília Sanz” de Xàtiva que atendrà a 13.000 pacients

Reprodueix vídeo

Sanitat licita el projecte del nou centre de salut de Xàtiva

La Conselleria de Sanitat ha publicat la licitació de la redacció del projecte per a la construcció del segon centre de salut de Xàtiva “Cecilia Sanz”. L’anunci estableix un termini d’execució de vuit mesos per al projecte d’arquitectura i enginyeria. Que dissenyarà el projecte definitiu i compta amb un pressupost de licitació de 180.684 euros.

La necessitat d’aquest nou centre es relaciona amb el creixement de la població i de la cartera de serveis. Oferirà atenció sanitària a 13.000 persones. La meitat de la població total atesa actualment en el centre de salut Ausiàs March que dona cobertura a 25.978. Obrirà de matí i vesprada i preveu inclourà un servei de rehabilitació bàsica.

Tanmateix, en el pla funcional previ es contempla que el centre dispose d’una àrea de recepció amb tres llocs d’atenció i una àrea de medicina de família amb huit consultes per a facultatius i altres tantes per a infermeria, tres consultes de pediatria, dues d’infermeria pediàtrica, així com una àrea d’extraccions i tractaments. També un àrea de rehabilitació, treball social, àrea administrativa i les corresponents àrees de serveis generals com a neteja i magatzems. A més s’estableix la creació d’almenys 17 places de professionals per atendre el desdoblament de serveis.

Així, el nou centre de salut “Cecília Sanz” es construirà sobre una parcel·la de 1252 m2 cedits per l’Ajuntament de Xàtiva en un sòl d’ús assistencial situat entre l’avinguda del Ferrocarril i el carrer Ángel Lacaye.

Sanitat licita el projecte del nou centre de salut de Xàtiva

Comarcal.TV

Sanitat licita el projecte del nou centre de salut de Xàtiva

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés