El plenari aprova els pressupostos 2023 amb els volts favorables del PSPV-PSOE, Xàtiva Unida i Maria Beltrán

Reprodueix vídeo

S’aproven els pressupostos de Xàtiva

El plenari extraordinari celebrat divendres passat a l’Ajuntament de Xàtiva ha aprovat el pressupost municipal per a 2023 que arribarà als 38,3 milions d’euros. Un 33% que el present pressupost de 2022, amb els vots favorables del PSPV-PSOE, Xàtiva Unida i la regidora no adscrita Maria Beltrán. Els vots contraris del Partit Popular i l’abstenció del regidor no adscrit, Juan Giner.

L’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, ha aprofitat el plenari per a posar damunt la taula les xifres d’execució referides al Pla Director d’Inversions 2021-2023, que es va iniciar en febrer de l’any passat i que durarà fins a finals del proper 2023, indicant que a novembre de 2022 ja s’ha complit el 85% del mateix.

Pel que fa a les obres de l’esmentat pla, es troben en execució actualment el nou Centre d’Educació Especial Pla de la Mesquita, el desdoblament del pavelló Esportiu Francisco Ballester, el Centre Raimon d’Activitats Culturals, l’adequació de l’accessibilitat dels locals de bandes de música, la reforma de la Glorieta José Espejo i l’habilitació d’un nou aparcament a l’hospital Lluís Alcanyís. Adjudicades o en procés d’adjudicació s’inclouen l’ampliació de l’IES Josep de Ribera amb un nou aulari.

S’aproven els pressupostos de Xàtiva

Comarcal.TV

S’aproven els pressupostos de Xàtiva

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés