Vint-i-tres empreses turístiques de la Vall d’Albaida aconsegueixen el distintiu Sicted

Reprodueix vídeo

Segell qualitat Sicted

El Comitè SICTED ha aprovat la distinció de les 23 empreses turístiques presentades pel departament de Turisme de la Vall d’Albaida.

Aquest Comitè de Distinció celebrat el 15 de desembre passat va tramitar les 23 distincions, aprovant així el 100% de les presentades.

Així, el Comitè de Distinció dependent de la Secretaria d’Estat de Turisme del Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme va atorgar el distintiu a les empreses.

Hotel La Sitja, Benissoda, Casa Rural Carrícola, Tourist Info Ontinyent, Ca Les Senyoretes d’Otos, Museu Internacional de Titelles d’Albaida, Tourist Info Albaida, Granja San Miguel de Salem, Restaurant L’Ortissa de Benigànim, La Torreta del Marquès de Benigànim, Viatges Naturjove de Benigànim, Coopvall de Quatretonda, El Tinell de Calabuig d’Ontinyent, Restaurant El Taulell Gastronòmic d’Ontinyent, Casa Seguí Restaurant d’Ontinyent, Autotaxi Montaverner, Francisco Javier Micó Vidal, Maria Desemparados Garcia Soler, Teixó Burguer&Beer d’Ontinyent, Hotel Kazar d’Ontinyent, Apartament Turístic El Benicadell Atzeneta d’Albaida, Museu Molí Fariner d’Agullent, Olis El Teular d’Atzeneta d’Albaida i la Tourist Info Vall d’Albaida.

Abans d´aquestes distincions, 4 serveis turístics de la comarca (la Tourist Info d´Ontinyent, la Tourist Info de Bocairent, la Tourist Info d´Albaida i el Museu Internacional de Titelles d´Albaida) ja comptaven amb la Q de qualitat.

Segell qualitat Sicted

Comarcal.TV

Segell qualitat Sicted

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés