Servei de bus urbà gratuït, tancament del vial i actuacions de condicionament al cementeri conformen el dispositiu especial de Tots Sants a Xàtiva

Reprodueix vídeo

Bus gratuït Tots Sants Xàtiva

Amb l’arribada de la festivitat de Tots Sants, l’Ajuntament de Xàtiva ha preparat un any més un dispositiu especial als cementeris municipals. Tot per tal de facilitar la mobilitat dels veïns i veïnes.

Tant el dimarts 31 d’octubre com el dimecres 1 de novembre hi haurà servei de bus gratuït que realitzarà el recorregut habitual per la ciutat i que finalitzarà al cementeri municipal. El servei començarà a les 9 del matí i es prolongarà fins el tancament de la instal·lació a les 18h.

També s’ha realitzat un dispositiu especial de barreres per pacificar el trànsit i controlar el correcte aparcament. A més el vial d’accés al cementeri des de la carretera Nacional es tancarà el proper dilluns 30 d’octubre per previndre l’afluència de vehicles i millorar la seguretat.

Pel que fa a les millores i el condicionament, s’han dut a terme treballs de poda, i jardineria. I també actuacions de pintura en zones deteriorades.

El dia de Tots Sants, l’1 de novembre es disposarà durant el matí de música ambiental amb l’actuació d’un quartet de corda i des vesprada tindrà lloc a les 16:30 hores una missa al cementeri municipal, oficiada pel nou abat de la ciutat, Camilo Bardisa.

Bus gratuït Tots Sants Xàtiva

Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés