Ontinyent premia a l’alumnat amb qualificació d’excel·lent en Secundària i rep al grup Erasmus en la inauguració de la Setmana de la Ciutat Educadora

Reprodueix vídeo

Setmana de la Ciutat Educadora Ontinyent

Aquest dimarts el Palau de la Vila d’Ontinyent acollia el primer acte de la Setmana Internacional de la Ciutat Educadora; un acte dividit en dues parts: el lliurament dels premis al millor rendiment acadèmic en Educació Secundària i la recepció a l’alumnat Erasmus que ha reunit a la ciutat a prop de 100 alumnes i professors de 9 països.

Pel que fa a aquesta recepció a l’alumnat europeu el projecte Erasmus de l’IES Jaume I compta amb la participació de centres de França, Portugal i les Illes Canàries i  versa sobre alimentació saludable, ecologia i productes de proximitat.

El projecte del col·legi La Concepció és sobre Dieta Mediterrània, treball conjunt sobre ecologia, participen centres de Turquia, Romania, Bulgària, Itàlia i Alemanya. En aquest cas són 25 els alumnes espanyols que viatjaran a la resta de països.

Posteriorment es va distingir a l’alumnat de secundària de la ciutat amb qualificació d’excel·lent. Són Anna Bordera, Irene Doménech i Bàrbara Palau del col·legi Sant Josep i Norma Climent, Ana Molinero i Ismael ortosa del Pureza de Maria.

Comarcal.TV

Setmana de la Ciutat Educadora

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés