La “Setmana de la Mobilitat” d’Ontinyent situa al vianant com a epicentre de les ciutats de futur concebides com a espais de conviviència

Reprodueix vídeo

Setmana de la Mobilitat d’Ontinyent

Els i les vianants i no els cotxes han de ser l’epicentre del disseny de les ciutats del futur. Esta és una de les conclusions en la que coincidien els experts participants del col·loqui “La necessària transformació de la ciutat”, que obria la programació de la Setmana Europea de la Mobilitat a Ontinyent que organitza la regidoria de Sostenibilitat fins al 24 de setembre.

La regidora de l’àrea, Sayo Gandia, destacava la importància de reflexionar amb la ciutadania sobre eixa transformació necessària que ha de produïr-se, on les ciutats es dissenyen posant per davant el benestar de les persones.

Els arquitectes Izaskun Chinchilla, Ramón Esteve i Carlos Salazar i el director de “València capital del disseny” Xavier Calvo participaven a la taula rodona.

On coincidien en la importància d’augmentar els espais de convivència i oferir alternatives saludables de transport públic, aspectes als quals Ontinyent ja ha estat fent avanços.

La següent activitat la conferència “Beneficis de la mobilitat activa en la infància”, a càrrec de la metgessa Marian Sintes Marcos. Entre els assumptes que s’abordaran en esta activitat en la que col·labora el col·lectiu “Ontinyent en Bici”.

Setmana de la Mobilitat d’Ontinyent

Comarcal.TV

Setmana de la Mobilitat d'Ontinyent

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés