El COR celebra la “Setmana Europea de Prevenció de Residus” amb actes com el Greenfriday per a conscienciar sobre els residus tèxtils

Reprodueix vídeo

Setmana Europea de Prevenció de Residus

El Consorci de Residus V5 COR es troba immers en la “Setmana Europea de Prevenció de Residus” amb actes programats fins el proper diumenge 27 de novembre. L’objectiu no és altre que fomentar en les comarques del COR la conscienciació per a la prevenció de residus però fent especial èmfasi al residu tèxtil, eix central aquest 2022 per indicació europea. I per a comprovar la seua importància ací tenim una dada, a l’àmbit del COR 4 milions de tones de roba acaben a l’abocador.

Així dins de l’ample ventall d’activitats el divendres a les xarxes es presentarà el “Greenfriday” i a Gandia “Greenfriday” amb el projecte “Textils Humana”.

Al marc d’aquesta Setmana Europea de Prevenció de Residus, el consorci ha arribat a un acord amb el Consorci de Museus i el Centre Cultural Contemporani del Carme qui ha cedit aquesta imatge plena de força per a la campanya; una col·laboració que serveis per a visibilitzar l’emergència climàtica a través de l’art.

Una exposició que va ser visitada per quasi 100.000 persones on 14 artistes urbans van abordar 12 problemàtiques mediambientals diferents.

Fent un repàs a la programació aquest dilluns s’ha visitat la illa de compostatge de la Font de la Figuera.

El dimecres 23 es presentarà el projecte de reciclatge integral al CEIP Bonavista d’Ontinyent pel matí i per la vesprada el programa de compostatge familiar.

El dijous en Navarrés es presentarà altre programa, el de la reutilització d’oli en sabó; el divendres serà el GreenFriday. El dissabte de matí a Xeresa es parlarà del pla de bonificacions “El meu compte ambiental” i per últim es publicarà el vídeo.

Comarcal.TV

Setmana Europea de Prevenció de Residus

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés