La Vall ens Uneix avança en les negociacions en paral·lel amb el PP i el PSPV per a un govern estable en la Diputació el que volen formar part

Reprodueix vídeo

S’obrin les negociacions per a la Diputació

La Vall ens Uneix ha iniciat aquest dimarts les negociacions amb representants del PP i del PSPV per a conformar un govern “estable” en la Diputació de València. Encontres que s’han portat a terme a la seu d’Ens Uneix en Ontinyent. Ambdues formacions s’han emplaçat a continuar amb els acords els propers dies i setmanes i uns i altres se’n van amb tasques pendents.

En la primera cita, que s’ha prolonat durant una hora, ha participat per part del PP el seu president provincial i portaveu de la formació en la Diputació, Vicent Mompó qui ha dit “el primer balanç és positiu i el titular seria que no hi ha sorpreses”.

Per la seua part del PSPV-PSOE, l’ex diputat provincial de Carreteres, Pablo Seguí acudia a la reunió amb la major predisposició a negociar i ha valorat el bon ambient viscut. Aposta per arribar a un acord i reeditar així una Diputació de progrès.

Ens Uneix està a l’espera de tancar algun encontre també amb Compromís. Però no amb Vox donat que no tenen previst parlar ni pactar amb aquest partit.

Així En referència al Cas Alqueria, Enguix, ha assegurat que han demanat tant a PP com al PSPV que demanen disculpes públiques tant a Jorge Rodríguez com a la resta d’acusats i ara absolts.

I continuant amb el Cas Alqueria ahir saltava a la palestra la decisió de la Fiscalia Anticorrpució de recorre la sentència absolutòria.

Deixant de banda el procés judicial. A més  el que està clar és que el diputat de La Vall Ens Uneix resoldrà el color que tindrà la Diputació.

S’obrin les negociacions per a la Diputació

Comarcal.TV

S’obrin les negociacions per a la Diputació

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés