Sogar Puertas Metálicas amb 55 anys d’experiència i referent al sector present un any més en la Fira Comercial i Gastronòmica de la Pobla del Duc

Reprodueix vídeo

Sogar Puertas Metálicas a la Pobla del Duc

Sogar, en la Pobla del Duc, amb 55 anys de trajectòria en el treball del ferro i alumini, s’ha convertit en una de les empreses més especialitzades en finestres i portes metàl·liques del sector. Una experiència que els permet crear productes a mesura de fabricació pròpia així com un servei de venda directa. Un bon fer que van mostrar i donar a conèixer una vegada més en la setzena Fira Comercial i Gastronòmica del seu poble. Una cita a la que mai falten.

Teo Soler va arreplegar el testimoni de l’empresa de mans del seu pare i oncle que la van crear allà pel 1967.

Després d’un creixement progressiu al llarg de dècades de treball i confiança amb els clients, actualment Sogar compta amb unes instal·lacions de 10.000 m2 i una vintena d’empleats. En cada tipus de producte que han patit també una evolució.

Sogar Puertas Metálicas el trobem en Avinguda Albaida s/n de la Pobla del Duc i està molt present en Internet, al web sogarpuertasmetalicas.com on també podem demanar pressupost sense compromís.

Sogar Puertas Metálicas a la Pobla del Duc

Comarcal.TV

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés