Sota el títol “Ànima Mediterrània”, la província d’Alacant mostrarà els seus plats i productes, del 29 de setembre al 2 d’octubre en “Fira Alacant Gastronòmica”

Reprodueix vídeo

Plats i productes alacantins en “Fira Alacant Gastronòmica”

Cinquena edició de la Fira Alacant Gastronòmica. Més de 60 Estreles Michelin i 100 Sols Repsol es congregaran en IFA del 29 de setembre al 2 d’octubre en un esdeveniment replet de talent culinari. Que comptarà amb la participació de Grècia com a país convidat.

Aquest esdeveniment, organitzat conjuntament per la Diputació d’Alacant, el Patronat Provincial de Turisme Costa Blanca, la Cambra de Comerç, la Institució Firal Alacantina i Turisme Comunitat Valenciana, comptarà amb més de 36.000 metres quadrats i 250 expositors.

A més, aquesta edició, que es presenta amb el títol ‘Ànima mediterrània’, incrementarà el nombre de ponències, showcooking, tastos, tallers i degustacions respecte a sessions anteriors.

Disposarà d’amplis horaris fins a la matinada. També durant el cap de setmana. I, de la mateixa manera que en 2022, incorporarà polseres de seguretat intel·ligents per a entrar en la fira. L’euro de cost de la qual es destinarà al projecte Alacant Gastronòmica Solidària. Participaran, així mateix 16 Escoles de Formació i Instituts de Formació Professional d’Alacant, València, Múrcia i Burgos.

Alacant tornarà a convertir-se en l’epicentre gastronòmic nacional. Amb un programa en el qual els millors cuiners i cuineres del país demostraran les seues habilitats als fogons. I en els quals els nostres autòctons seran la matèria primera més demandada per a elaborar plats saludables que conformen la ”dieta mediterrània”.

Plats i productes alacantins en “Fira Alacant Gastronòmica”

Comarcal.TV

Plats i productes alacantins en “Fira Alacant Gastronòmica”

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés