SUMA Gestió Tributària organitza una jornada informativa per a les noves corporacions locals alacantines sorgides de les passades eleccions municipals

Reprodueix vídeo

SUMA Gestió Tributària organitza una jornada informativa per als nous ajuntaments

El president de la Diputació d’Alacant, Toni Pérez, ha presidit l’acte organitzat per SUMA per a donar la benvinguda a les noves corporacions locals alacantines i informar de la labor de l’organisme tributari per a garantir la sostenibilitat financera dels ajuntaments creat per la Diputació Provincial d’Alacant en 1990.

Durant la trobada, dirigit als alcaldes i regidors d’Hisenda dels 141 municipis de la província, s’ha informat dels serveis oferts per SUMA als ajuntaments. I també s’ha abordat un avanç dels resultats de l’exercici 2023. Així com la situació del Pla Estratègic 2025, que es troba en fase de desenvolupament. Per a millorar els serveis que es presten als ciutadans i els resultats per als ajuntaments.

Així mateix, el president provincial ha posat en valor el suport que l’organisme tributari. Que enguany celebra el seu 30 aniversari, ofereix als municipis en matèria de recaptació i finançament local i ha destacat el Pla de Reforma de les 45 oficines distribuïdes per tota la província previst per al període 2023-2030 amb un pressupost de 9,5 milions d’euros.

SUMA, com a organisme autònom, té com a missió gestionar i recaptar els tributs municipals dels ajuntaments de la Província d’Alacant.

Aquesta administració pública local desenvolupa l’exercici de les competències en l’aplicació dels tributs i la gestió d’ingressos per delegació dels ajuntaments i d’altres administracions que així ho decideixen.

La marca Suma vol expressar el concepte d’integració, augment, creixement, incorporació. Suma és la unió de moltes voluntats per a millorar entre tots el futur dels ajuntaments. Sota aquesta denominació la Diputació d’Alacant ha desenvolupat una cultura corporativa basada en “Més servei al contribuent i més servei a l’ajuntament”. Un compromís compartit per tota l’organització i que es plasma en els termes de la seua missió, visió i valors.

SUMA Gestió Tributària organitza una jornada informativa per als nous ajuntaments

Comarcal.TV

SUMA Gestió Tributària organitza una jornada informativa per als nous ajuntaments

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés