Suma’t presenta a Canals la seua candidatura oficial en un acte al Centre Cultural Calixte III que va reunir tota la llista i on es va detallar el programa del partit

Reprodueix vídeo

Suma’t presenta a Canals la seua candidatura oficial

El Centre Cultural Calixte III de Canals, va acollir la vesprada del passat divendres, 12 de maig, la presentació oficial de la candidatura de Suma’t, la formació política independent i encapçalada pel periodista Edu Badal i que posa en primera línia dels seus interessos treballar pels veïns i veïnes de Canals i els annexos de població sense una altra ideologia que no siga la d’obtenir el millor pels seus ciutadans i ciutadanes.

Suma’t posa de relleu les necessitats i les mancances actuals del poble de Canals per a abordar-les des d’una perspectiva de futur on totes i tots sumen i formen part del projecte.

Segons explica el sisè de la llista, el jove professor canalí i llicenciat en Història José Francés, Suma’t es presenta com l’opció política més adient a Canals, un poble on la governabilitat ha de quedar assegurada.

Sobre la llista de membre, Suma’t compta amb un gran equip format per persones preparades i capacitades. Reuneixen maduresa, joventut, responsabilitat, preparació i, sobretot, molta il·lusió per treballar en la cerca d’un futur millor per al municipi.

A més al cap de llista, Edu Badal, es troba com a número dos, Carmina Cardona, actual alcaldessa pedania de la Torreta i presidenta de l’Associació de Mestresses de casa Tyrius de Canals. El tercer integrant és Ricardo Carbonell, bomber forestal. Toni Gras, membre del Club Esportiu de Futbol Canals Promeses, es presenta com a número 4. En el cinquè lloc està Amparo Pineda, treballadora en l’àmbit del màrqueting. De Torre dels Frares, trobem en el setè lloc a Marcial Pérez. La número huit és la professora canalina Carme Mallol. Asun Gómez, qui ocupa la posició número nou de la llista, és psicoterapeuta. El deu és Juanjo Calataiud oficial de manteniment en el sector del plàstic. De l’onze al quinze estan Emilio Talens, José María Martínez, Sabina Arnau, Vicen Beneito i María Romero. Així tancant la llista trobem Javi Vivas i  Herminia Llàcer.

Finalment el públic i diferents mitjans de comunicació van donar tot el suport i estima en aquest repte que Suma’t acaba de començar.

Comarcal.TV

Suma’t presenta a Canals la seua candidatura oficial

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés