La platja de Tavernes de la Valldigna acull del 27 al 30 de juliol l’octava edició de l’Iboga Summer Festival

Reprodueix vídeo

Iboga Summer Festival 2022

Del 27 al 30 de juliol la platja de Tavernes de la Valldigna acull l’octava edició de l’Iboga Summer Festival amb una oferta ampla.

Les expectatives són màximes després de dos anys de sequera per la pandèmia i milers d’assistents esperen una de les cites musicals més singulars del país.

El cartell d’aquest reuneix a destacades figures del panorama internacional com Goran Bregovic, Dub Inc, La Yegros o Talco.

Un dels compositors més importants de la regió balcànica, Goran Bregovic, presentarà el seu nou treball “Three letters from Sarajevo” junt a altres dels seus mítics temes. Però aquesta nova edició de l’Iboga també recolza fermament les músiques en valencià.

S’esperen per tant quatre dies en un entorn privilegiat amb milers d’assistents arribats de tot el món, en un recinte que s’estrena en una zona més espaiosa i allunyada del nucli urbà, prop de les dunes de la platja de Tavernes de la Valldigna, hi ha zona d’acampada, una oferta gastronòmica variada, activitats, sorpreses i tota la màgia iboguera.

En altra línia d’actuació, el festival està molt implicat en la promoció i gestió del transport públic com l’opció més sostenible, còmoda i barata.

4 dies on la música no cessarà. Últimes entrades a la venda en www.ibogasummerfestival.com

Iboga Summer Festival 2022

Comarcal.TV

boga Summer Festival 2022

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés