La tercera edició del Festival d’Alger, teatre físic i visual al carrer, arriba a Otos aquest cap de setmana

Reprodueix vídeo

Tercera edició del Festival d’Alger d’Otos

La tercera edició del Festival d’Alger arriba a Otos des d’aquest divendres 2 al diumenge 4 de juny amb una selecció d’espectacles de teatre físic i visual al carrer en un entorn rural excepcional. La programació s’enceta el divendres amb Projecte Longànime i el seu “Maclownbeth”, companyia amb un llenguatge propi que fa camí dona a conèixer el teatre físic i de màscares. Una adaptació d’un clàssic que de clàssic té poc.

El dissabte 3 de juny arriba “Caterina” de la companyia CIA La Dona Calba, un espectacle sobre les nostre àvies i per a elles, amb música en directe i textos originals. També el dissabte es podrà gaudir d’ “Sfumato” de Llum de Fideu, que ens convida a fer una reflexió poètica, itinerant i immersiva sobre les relacions que establim amb altres espècies a l’espai públic. Un viatge que busca difuminar els nostres límits com a humans, obrint escletxes per on puguen començar a circular noves simpaties, cures i solidaritats.

I finalment el diumenge ens espera “L’encanteri del drac”. La Carreta teatre combina en aquesta aventura èpica i entretinguda del dinamisme dels actors i les titelles.  Música en directe per a recrear la màgia de les antigues llegendes medievals.

A més dels espectacles al carrer, el Festival d’Alger també inclourà tallers amb professionals del sector. Taller de màscara impartit per Lluis Grais, xerrades amb les companyies, música en directe amb el grup “Tendur”. A més altres activitats relacionades amb el teatre físic i visual.

El festival ha estat creat i dirigit per Mònica Gómez, actriu otosina, amb el suport de l’Ajuntament d’Otos i la participació de veïnes del poble.

Tercera edició del Festival d’Alger d’Otos

Comarcal.TV

 

Tercera edició del Festival d’Alger d'Otos

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés