El dissabte 20 de maig es tanca el termini per presentar obres originals al 29é Premi de Literatura Eròtica de la Vall d’Albaida que enguany ascendeix als 6000 euros

Reprodueix vídeo

Termini per 29é Premi de Literatura Eròtica de la Vall d’Albaida

La Mancomunitat de la Vall d’Albaida ha convocat la 29a edició del Premi de Literatura Eròtica, un certamen consolidat i que ha elevat la seua dotació econòmica fins als 6.000 euros, enfront dels 4.000 € de l’any passat. El jurat de la present edició el presideix Betina Alcaraz i està format per Pilar Belda de la Coordinadora de la Vall d’Albaida per la Defensa i Ús del Valencià; Imma Cambra de l’IEVA; Rosa Codonyer, Subdirectora General del Llibre, Arxius i Biblioteques; Núria Monllor d’Edicions Bromera; Anna Rubio, guanyadora de la 28a edició amb l’obra “Plaers” i Vicenta Tasa de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua.

El llibre guardonat serà publicat per Edicions Bromera i el premi s’atorgarà cap a la nit de Sant Joan.

Podran optar al concurs totes aquelles obres de temàtica eròtica, originals i inèdites, escrites en valencià. Amb una extensió mínima de 105.000 caràcters, amb espais inclosos. Així el premi econòmic concedit s’entendrà com a pagament dels drets d’autoria dels 2.000 primers exemplars que es venguen de la publicació. De la resta d’exemplars comercialitzats, l’autoria percebrà un 10 % sobre el preu de venda al públic.

Finalment el termini per a presentar els originals a concurs es tanca el proper dissabte, 20 de maig, de 2023.

A més de l’Àrea de Cultura de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, en l’esdeveniment col·laboren Bromera, el Servei d’Assistència i Recursos Culturals de la Diputació de València (SARC), la Conselleria d’Educació i Cultura i l’Acadèmia Valenciana de la Llengua (AVL).

Termini per 29é Premi de Literatura Eròtica de la Vall d’Albaida

Comarcal.TV

Termini per 29é Premi de Literatura Eròtica de la Vall d'Albaida

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés