Toni Gaspar s’acomiada com president d’una Diputació més moderna i útil que promou la igualtat i la dignitat

Reprodueix vídeo

Toni Gaspar s’acomiada de la Diputació

Mentre el temps s’esgota per a la formació de la nova Diputació de València amb contactes que es mantenen de manera discreta però sense avanços, Toni Gaspar, qui ha exercit de president durant aquest lustre s’ha acomiadat del càrrec. Pronunciant un últim discurs amb la satisfacció del treball ben fet al seu mandat on ha modernitzat una institució justa i útil.

Les últimes paraules com president no han estat exemptes de la reflexió i la crítica constructiva que caracteritzen al nou diputat en les Corts. Fugint de l’ona pessimista i reaccionària que està tant de moda en l’àmbit polític.

Però per damunt dels lideratges de confrontació i el desgast polític, Gaspar ha apostat i aposta per aquests principis institucionals.

El president ha agraït la col·laboració de les institucions valencianes i dels mitjans de comunicació. També la lleialtat dels seus companys de partit, la responsabilitat dels seus socis de govern i la proximitat de La Vall ens Uneix.

Agraïments que feia extensius als integrants del seu equip i als més de 1200 treballadores de la institució.

En un ple extraordinari on s’han aprovat per unanimitat els comptes generals de l’últim exercici, Toni Gaspar ha posat fi a 12 anys com presentant provincial, primer com líder de l’oposició, després com diputat d’Hisenda i els últims cinc anys com president.

Toni Gaspar s’acomiada de la Diputació

Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés