Toni Pérez, l’alcalde de Benidorm, és el nou president de la Diputació d’Alacant

Reprodueix vídeo

Toni Pérez nou president de la Diputació d’Alacant

La Diputació d’Alacant va celebrar el passat divendres, 21 de juliol, la sessió constitutiva de la corporació provincial per a la legislatura 2023-2027. En la qual ha eixit elegit nou president de la institució Toni Pérez, alcalde de Benidorm.

L’acte ha comptat amb l’assistència de més de 450 convidats. Entre ells el president de la Generalitat, Carlos Mazón, i els consellers Susana Camarero, José Antonio Rovira i Nuria Montes. A més de diputats, senadors, alcaldes i representants de l’àmbit econòmic, social, acadèmic, cultural i militar de la província.

Així un total de 31 diputats conformen la nova corporació provincial representant a quatre grups polítics: 16 pel Partit Popular; 13 pel PSOE; 1 per Vox i 1 per Compromís.

Després de constituir-se la Mesa d’Edat, tots els diputats han pres possessió del seu nou càrrec i s’ha procedit a l’elecció de la Presidència. L’alcalde de Benidorm, Toni Pérez, diputat del Partit Popular per la comarca de la Marina Baixa, ha resultat elegit nou president de la Diputació d’Alacant per majoria absoluta. També al costat d’ell, han presentat la seua candidatura el diputat socialista, Vicente Arques, la diputada de Vox, Gema Alemán, i el diputat de Compromís, Ximo Perles.

Pérez es converteix, d’aquesta manera, en el novè president de la Diputació de la democràcia, rellevant en el càrrec al mateix Carlos Mazón.

Comarcal.TV

Toni Pérez nou president de la Diputació d'Alacant

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés