Torna a Xàtiva l’esport per a persones adultes, les activitats a la piscina i les escoles esportives municipals

Reprodueix vídeo

Inscripcions a partir del dilluns

En Xàtiva amb l’arribada del mes de setembre, tornen les escoles esportives municipals, l’esport per a adults i les activitats cobertes a la piscina.

Les inscripcions el proper dilluns 11 de setembre a partir de les 8 del matí.

Les escoles esportives municipals s’iniciaran el 25 de setembre i s’allargaran fins al 31 de maig.

Tindran un preu de 64 euros per a tot el curs i un 10% de descompte a partir del segon germà.

Es podrà practicar atletisme, gimnàstica, minihandbol, minivoleibol, minibàsquet, minibàdminton i esport adaptat (que serà gratuït).

Pel que fa l’esport per a persones adultes es desenvoluparan del 25 de setembre al 28 de juny. Pel que fa al pagament serà de forma trimestral, amb activitats per a dos o tres dies.

Es pot elegir entre manteniment físic, gimnàstica correctiva, pilates, aeròbic, zumba i esport adaptat, aquest últim gratuït.

Si es decideix realitzar tot el curs, el preu és de 68 euros per a dos dies a la setmana (34 persones jubilades) i de 100 euros per a tres dies a la setmana (50 per als jubilats).

Les activitats en piscina coberta es desenvoluparan del 25 de setembre al 31 de maig.

Entre elles trobem aquagym, iniciació de 3 a 5 anys, perfeccionament de 6 a 8 anys, de 9 a 12 anys, inici per a persones adultes i perfeccionament per a persones adultes.

Les sessions seran de 45 minuts i pel que fa a les activitats dirigides es pagarà de forma trimestral; mentre que per a l’aquagym es pot efectuar un preu únic o bé també escollir el pagament per trimestre.

Les activitats es realitzaran en diferents espais de la ciutat: el  Poliesportiu Les Pereres, el pavelló Francisco Ballester, el pavelló de Voleibol, l’IES Doctor Lluís Simarro, l’IES Josep de Ribera, el col·legi Gozalbes Vera i el col·legi Jacinto Castanyeda.

Les inscripcions que s’inicien el proper dilluns es poden realitzar de dues maneres. La primera, de forma telemàtica, al web www.xativa.es, on s’ha de prémer la pestanya “Ajuntament”, el baner “Esports” i la pestanya “inscripcions/reserves”. Una vegada dins s’haurà de clicar en “nova inscripció” i triar entre les diferents modalitats. Per altra banda també es pot formalitzar la inscripció presencialment al poliesportiu Les Pereres entregant la fitxa i pagant amb targeta bancària. Una vegada ingressat l’import no es procedirà a la devolució de cap ingrés per la no assistència.

Inscripcions a partir del dilluns

Inscripccions a partir del dilluns

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés