Del 24 al 26 de febrer torna el Porrat de Sant Macià als carrers de Ròtova amb normalitat i una oferta diversa

Reprodueix vídeo

Torna el Porrat de Sant Macià de Ròtova

Ròtova recupera el Porrat de Sant Macià al carrer, amb normalitat, després de 3 anys. El denominat “Porrat de l’interior” es celebrarà el cap de setmana del 24 al 26 de febrer i ho fa amb més exposicions, més visites guiades, més concerts, més cultura i més oferta. Un dels seus puntals és la participació ja que la gent de Ròtova pren part i s’obri a la gent que ens visita.

La plaça Major serà l’espai de les associacions i a la carpa jove, situada a l’aparcament de les escoles velles s’oferiran actuacions i ambientació musical. Però el Porrat, que és Festa d’Interés Turístic Local compta amb altres cinc espais diferenciats per a un total de set.

La dinamització comercial i culinària es completarà amb les promocions “Torna a Rótova, un sorteig on participen les botigues i bars del poble i “Ací tastaràs coques de dacsa”.

Aquesta edició de 2023 també compta amb una variada oferta musical: des de les cançons tradicionals de Xavier de Bétera o la Rondalla Agredolç, La Rotovense Musical, fins a Walectric, el sons de la batukada Kum Kum Tra, Batecs o les nits de la Carpa Jove on estaca el concert en femení.

A més per a facilitar l’arribada de visitants l’Ajuntament ha ampliat les places d’aparcament.

Tot porrat necessita d’un cartell anunciador, el d’enguany és obra de Sergi Mendoza.

 I precisament el Porrat s’inicia amb els xiquets com protagonistes, amb el “porrat menut” de divendres que tindrà coma a actuació central a Marcel el Marcià. Una oferta molt diversa que de segur atraurà a molt de públic.

Torna el Porrat de Sant Macià de Ròtova

Comarcal.TV

Torna el Porrat de Sant Macià de Ròtova

 

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés