Torna la Fira de l’Olleria enguany més inclusiva que mai al incloure una Fira Silenciosa

Reprodueix vídeo

Torna la Fira de l’Olleria

El divendres serà la inauguració oficial però hui dijous amb el dia dels xiquets, l’Olleria enceta una nova edició de la seua fira. Una fira que, amb més de 400 anys d’història, torna amb més forces que mai. I que espera rebre a milers de visitants de tos els municipis de la comarca. Per a ells, l’Ajuntament ha preparat un programació molt especial i variada per a tots els públics que s’allarga fina al dilluns 23 d’octubre.

Com a novetat s’instaurarà la Fira Silenciosa per impulsar unes festes més inclusives i accessibles.

Amb l’objectiu de facilitar l’assistència de persones amb hipersensibilitat sensorial i auditiva i Trastorn de l’Espectre Autista, TDA. Així durant la vesprada del dissabte, 21 d’octubre, en horari de 17 a 18 hores, el recorregut i les atraccions estaran lliures de música i soroll.

La inauguració tindrà lloc demà divendres a les 20:30 hores. Amb l’actuació del grup de danses El Revol i Colla la Morralla amb l’acompanyament de la SEM Santa Cecília. Tanmateix, ja a la mitjanit hi haurà discomòbil i també el dissabte amb “Philantrophic Fest”.

A més, el gros de la programació es deixa per al cap de setmana on la tradicional Fira Gastronòmica. Que obri de l’onze del matí a onze de la nit al carrer Ausiàs March. El dissabte s’enceta amb la volta cicloturista de 35 quilòmetres i el diumenge amb la sempre exitosa concentració i volta de motos clàssiques en la que ja és la vintè-sisena edició. Una globotà, el I torneig d’escacs i la cercavila i exhibició de cavalls es barrejarà amb molta música amb les actuacions de “N-340” a les 12 i “Blackout” a les 18 de la vesprada, ambdues al parc Ausiàs March.

Una fira que novament habilita un punt violeta i que conclourà el dilluns 23 d’octubre novament amb el Dia dels Xiquets on totes les atraccions seran més econòmiques.

Torna la Fira de l’Olleria

Comarcal.TV

Torna la Fira de l’Olleria

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés