Compte enrere per als Moros i Cristians de Bocairent després de dos anys de parèntesis

Reprodueix vídeo

Tornen els Moros i Cristians Bocairent

Bocairent activarà el proper diumenge 8 de gener el calendari d’actes previs a les festes patronals, que es celebraran del 4 al 7 de febrer. El tret d’eixida serà l’homenatge a les capitanes i capitans al teatre Avinguda.

S’iniciaran així unes setmanes en les quals la festa recuperarà la normalitat habitual després de dos anys d’absència pel context sanitari de la COVID-19. En aquest sentit, la localitat acollirà el concert de música festera a càrrec de l’Associació Unió Musical el dia 14 de gener; la Publicació, el dia 15 de gener, i l’Acapte, el dia 22 de gener. A més, del 23 al 31 de gener, seran les Nits de Ciri, cadascuna dedicada a una de les 9 “filaes” del municipi.

L’Associació de Festes de Moros i Cristians a Sant Blai ha expressat “la gran alegria que suposa aconseguir per fi traure la festa al carrer després del parèntesi dels últims anys”.

La regidoria de Festes i Tradicions de l’Ajuntament de Bocairent ha destacat l’esforç de l’Associació, de les juntes de les ‘filaes’ i del món fester en general per a mantenir vius els Moros i Cristians durant el llarg període en el qual no s’han pogut celebrar”.

Enguany la responsabilitat demostrada els dos últims anys es transformarà en celebració col·lectiva per a Bocairent.

Tornen els Moros i Cristians Bocairent

Comarcal.TV

Tornen els Moros i Cristians Bocairent

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés