Tot a punt per a la Fira de Setembre de Canals, una cita que omplirà els carrers de la localitat de celebracions i festejos

Reprodueix vídeo

Tot a punt per a la Fira de Setembre de Canals

Ja està tot a punt per a gaudir d’una edició més de la  Fira de Setembre de Canals. Novament, aquest 2023 els carrers de la localitat acolliran tots els actes de les festes de Canals.

Una programació participativa, inclusiva, diversa i amb activitats per a tots i totes. I amb un gran nombre d’activitats infantils, organitzades dins de la Fira dels Xiquets.

Actuacions musicals, concerts, revetles i disc mòbils, teatres i espectacles per al públic adult i també per al jove conformen la extensa i treballada programació en la que han participat diferents col·lectius locals.

Entre els actes més esperats, es troben la Colours Run, que tindrà lloc el dia 15, a les 18 hores; una carrera que omplirà de color —literalment— els carrers de Canals o la multitudinària mostra de paelles, que tindrà lloc també aquest dia per la nit.

I per al 16 de setembre, s’ha programat la nit de disfresses que, des de les 23 hores, recorrerà els principals carrers de la localitat.

També les comparses de Moros i Cristians tindran el seu protagonisme amb l’Entrada el dissabte 23.

Fins al 24 de setembre, Canals és Fira.

Del 14 al 24 de setembre

Comarcal.TV

 

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés