Renfe posa a la venda els bitllets amb descompte per a joves entre el 15 de juny i el 15 de setembre

Reprodueix vídeo

Transport més barat per als joves

Després de la mesura aprovada pel Govern, Renfe ha posat ja a la venda els bitllets perquè els joves europeus amb edats d’entre 18 i 30 anys, ambdós inclusius, poden viatger aquest estiu amb rebaixes del 50 i del 90% en trens.

El descompte del 90% serà als serveis de Mitja Distància i xarxa d’Ample Mètric; del 50% als títols senzills d’Avant. Per a serveis comercials AVE, Avio, Alvia, Intercity i Euromed i per al Global Flexible d’Interrail de 10 dies en 2 mesos.

Per a beneficiar-se de la mesura, els joves espanyols o de qualsevol altre país de la Unió Europea amb residència legal en Espanya, nascuts entre 1993 i 2005, deuran registrar-se en el formulari de la pàgina web de Mitma https:veranojoven.mitma.gob.es per a confirma que compleixen els requisits exigits i al seu cas, obtenir el codi personal i intransferible que hauran d’utilitzar el pas Interrail i els bitllets rebaixats.

El registre haurà de realitzar-se almenys 24 hores abans d’adquirir el primer bitllet. Els interessats poden inscriure’s a través de certificats electrònics qualificats, com el sistema Cl@ve o introduint el nom i cognoms, tal i com consta en el DNI, ladata de naixement i el número de DNI junt a la data de validesa, junt al suport del Registre de Ciutadà de la UE i la nacionalitat. El codi s’enviarà al telèfon mòbil o correu electrònic i es vàlid per a tot el període del 15 de juny al 15 de setembre.

A més de les rebaixes aprovades pel Govern, Renfe vol beneficiar als joves que siguen membres del seu programa Más Renfe.  Un viatge gratis sempre que hagen viatjat almenys dues vegades aquest estiu.

Transport més barat per als joves

Comarcal.TV

Transport més barat per als joves

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés