La Generalitat posa en marxa el proper 3 de juliol el servei de transport públic per carretera Font de la Figuera-Xàtiva-Llutxent

Reprodueix vídeo

Transport públic per carretera Font de la Figuera-Xàtiva-Llutxent

La Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat posarà en marxa el proper dilluns 3 de juliol el servei de transport públic per carretera “CE-917 Font de la Figuera-Xàtiva-Llutxent”, que transcorrerà per les comarques de la Vall d’Albaida i la Costera. Comptarà amb una inversió de 153.600 euros a l’any i el termini del contracte finalitzarà amb l’inici del servei de la concessió CV-115 Ontinyent-Xàtiva que es troba en procés de licitació.

El nou servei estarà definit per dos línies. La 1 que cobrirà la Font de la Figuera-Xàtiva i que tindrà alhora tres itineraris: la Font de la Figuera-Moixent-Vallada-Montesa-Llosa de Ranes-Xàtiva; la Font de la Figuera-Moixent i Llosa de Ranes-Xàtiva. Tanmateix, la Línia 2 Llutxent-Xàtiva s’estructurarà en dos recorreguts: Benicolet-Llutxent-Quatretonda-el Genovés-Xàtiva i Pinet-Llutxent-Quatretonda-el Genovés-Xàtiva.

Amb aquest contracte d’emergència es millorarà el nivell de servei amb el que compten aquests municipis. Així, les localitats de la Línia 1, que actualment tenen una expedició per sentit de dilluns a divendres fins Xàtiva, tindrà el doble de viatge. S’inclouen dos més entre la Font de la Figuera i Moixent els dies laborables i una els dissabtes, diumenges i festius, que fins ara no comptava amb serveis en caps de setmana i festes.

En quant a la línia 3, les poblacions de Llutxent, Quatretonda i el Genovés passen d’una expedició per sentit a dos. Mentre que Benicolet i Pinet mantenen un viatge però deixen de ser a demanda.

L’antiguitat màxima de tots els vehicles adscrits hauran de ser de deu anys contractats des de la seua primera matriculació. Per a realitzar els viatges, queden adscrits a aquest contracte tres vehicles més un de reserva.

Comarcal.TV

Transport públic per carretera Font de la Figuera-Xàtiva-Llutxent

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés