Benigànim dona inici a les festes patronals i de Moros i Cristians 2022 amb l’acte de proclamació de la Regina, la senyoreta Marta Moscardó, i el pregó de festes a càrrec del compositor, Jaime Moscardó

Reprodueix vídeo

Tret d’eixida de les Festes Benigànim

La localitat de Benigànim encetava el dissabte, 20 d’agost, les seues festes patronals i de Moros i Cristians en honor a Sant Miquel, la Divina Aurora i el Santíssim Crist de la Sang amb la celebració de la proclamació de la Regina de Festes i la tradicional engegada de les llums al carrer.

L’acte de proclamació donava inici a les festes patronals més esperades, després de l’aturada per la Covid-19, unes festes que es celebren conjuntament amb les de Moros i Cristians on els protagonistes d’enguany són els 42 joves nascuts en 2003 que formen la comissió de festers del Crist, representats per Marta Moscardó i el President, Pablo Olivares.

L’acte de proclamació va començar a les 20.00 de la vesprada al Camp de Futbol Municipal, on es van reunir tots els festers molt elegants. Es va comptar amb la presència de les autoritats municipals i els representants de la Junta Central de Moros i Cristians.

 Els presentadors donaven inici a una nit màgica a Benigànim, nomenant a cadascun dels festers i festeres que pujarien a l’escenari.

 Més tard, seria el torn per al pregoner del 2022, el compositor local Jaime Moscardó, qui va dedicar unes paraules al seu poble.

Amb la disparada d’un castell de focs d’artifici concloïa l’acte de proclamació i Benigànim iniciava oficialment les seues festes patronals del 2022.

Després de l’acte inaugural de les Festes Patronals va tenir lloc l’engegada de llums dels carrers.

Tret d’eixida de les Festes Benigànim

Comarcal.TV

Tret d’eixida de les Festes Benigànim

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés