650 alumnes de 23 centres participen en Canals en la Trobada de Primària de Pilota a l’Escola

Reprodueix vídeo

Trobada de Primària de Pilota a l’Escola a Canals

El poliesportiu municipal de Canals ha acollit aquest dijous una nova Trobada de Pilota a l’Escola del curs 2023. Dins del programa de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana on participen alumnes de Primària. La de Canals fou la segona Trobada de Primària d’enguany a la província de València i va comptar amb una ampla diversitat de municipis representants amb prop de 650 xiquets de 4t curs de centres educatius de les comarques de la Costera, la Canal de Navarrés, la Vall d’Albaida i la Ribera Alta.

Una exitosa jornada on els tècnics federatius que formen part del programa van prendre bona nota del gran nivell de joc dels participants. Un programa d’activitats que va incloure partides de raspall i tallers de guants, punts de lectura o pintura mural, entre altres.

A més aquesta iniciativa de conselleria, que compleix ja 17 edicions, pretén acostar a l’alumnat el coneixement. La pràctica de l’esport més identificatiu del nostre territori, alhora que es fomenta un estil de vida saludable.

Finalment en total participaren 23 centres de les poblacions de l’amfitriona Canals junt a Alcàntera del Xúquer, Algemesí, Anna, Antella, Barxeta, Benigànim, Bicorp, Bolbaite, Càrcer, Castelló, Xella, Énguera, Gavarda, Llocnou d’en Fenollet, Montesa, Navarrès, Novetlè, Ontinyent, Quesa, Sumacàrcer i Xàtiva.

Comarcal.TV

Trobada de Primària de Pilota a l’Escola a Canals

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés